VI SAMARBETAR MED BRANSCHENS BÄSTA LEVERANTÖRER

Luxaflex Gardintillbehör Gardiner och Solskydd

Vi har produkterna för er gardinuppsättning. Franssons Rum är en proffsbutik i samarbete med branschens bästa leverantörer. Inom vårt pro-sortiment får ni som kund tillgång till produkter som proffsen väljer. Vare sig det är gardintillbehör som syns eller funktionella detaljer erbjuder Franssons Rum allt inom gardiner av högsta kvalité. Vi kapar din vägg eller takmonterade gardinskena efter era mått samt ser till era önskemål kring bockning.

Referensprojekt: Krook & Tjäder

Arkitekterna Krook & Tjäder startade år 1988 i Göteborg och är idag ett av Sveriges största arkitektkontor med ca 230 medarbetare med kontor i Göteborg, Malmö, Stockholm, Halmstad, Borås, Uppsala, Östersund, Kristianstad och Oslo. Krook & Tjäder har vi byggt upp en stark position inom arkitektur, stadsbyggnad, landskap, inredning och produktdesign. Fransson Rum är stolta över att, tillsammans med Krook & Tjäder varit med och skapat deras vackra kontorsmiljö i Göteborg.

Franssons Rum har på beställning och i nära samarbete med kund levererat och monterat gardinskenor och skräddarsydda gardiner till hela Krook & Tjäders kontorsmiljö. Detta innebär mötesrum, öppna ytor och kontorslandskap i två plan. Resultatet ser ni i bilderna till höger.

Draper Solskydd

Tillsammans med Draper levererar vi utvändigt solskydd till företag och privatpersoner. Vi konsulterar, måttar, monterar och levererar. Tillsammans med er hittar vi den optimala lösningen sett till funktion och design. Hur ni väljer att rama in er fönstermiljö kommer påverka vardagen för er på arbetsplatsen eller hemma. Fransson Rum guider er i valet av solskyddsprodukter. Är det fönstermarkiser eller något helt annat som kommer lyfta ert rum?

Referensprojekt: Ästad Vingård

Från början var Ästad Vingård ett traditionellt lantbruk, men är numera prisbelönt som Nordens mest inspirerande miljö för möten och aktiviteter. Här kan företaget boka konferens men det finns också en hel del aktiviteter som ”Fångarna på gården” och zipline. För den som föredrar lite mindre fart och fläkt och istället söker avkoppling kan man checka in på det naturinspirerande hotellet och tillbringa dagen i det lyxiga spat.

Franssons rum har i nära samarbete med Ästad Vingård levererat och monterat rullgardiner, elektriska gardinskenor och gardiner till 24 hotellrum. Skenorna är kapade precis efter kundens önskemål och gardinerna sydda för att passa fönstermiljön perfekt. När det är dags för Ästads gäster att sova är det bara att fälla ner rullgardinen för optimal mörkläggning i hotellrummet.

Kobe Textilinredning

Oavsett miljö spelar inredningen roll. Den bidrar till att kommunicera varumärkesstrategier, känslor och personlig stil. Ett måste för ett bra första intryck men också en trivsam arbetsplats och hem i längden. Textilinredning innefattar möbler, gardiner, kuddar, mattor och mer därtill. Vi har jobbat med skolor, kontor, hotell, museum och restauranger för att nämna några exempel. Varje miljö och kund får sin lösning. Det är inte lätt att veta exakt hur man vill ha det alla gånger. Vi konsulterar dig längs med vägen och kommer med förslag. Vi har över 40 års erfarenhet och gör vårt yttersta för att nu ska bli nöjda.

KOBE är en högkvalitativ tygleverantör där endast det bästa materialet kvalar in i sortimentet. Franssons Rum har samarbetat med KOBE i över 15 år och levererat textilinredning till Svenska Mässan, Gothia Towers och Volvo men, även till privatpersoner.

Få ett smakprov av vårt urval av tyger på vår hemsida eller i vårt showroom.

Referensprojekt: Harrys

Harrys är en svensk, genuin krogkedja. På Harrys står det varma, välkomnande bemötandet och den goda, vällagade maten i centrum. Krogkedjan Harrys startade i Falkenberg 1993 och finns idag på ett drygt 30-tal orter i Sverige. Franssons Rum har på nära håll fått bevittna Harrys succé och framfart över vårt avlånga land. Från Umeå i norr till Ystad i söder. Till alla nyetableringar har Franssons Rum levererat gardiner och gardinskenor i nära samarbete med Harrys. I dagsläget har vi varit med och inrett majoriteten av Harrys krogar och vi fortsätter samarbetet under deras pågående expansion.

Dags för offert?

Ring eller skriv till oss så återkommer vi senast nästkommande dag.Vi ser fram emot att höra från dig!